www.nwexperience.se
Valutor:
skor på nätet,billiga herrskor,billiga damskor,billiga skor,skor shop
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Som vår kund tror vi att du ska må bra om ditt köp. Vi ger dig detaljerade beskrivningar och bilder så att du kan fatta ett välgrundat beslut tillsammans med vänlig kundsupport dygnet runt. Webbplatsen med förtroende med att veta våra produkter stöds av vår 100% pengarna tillbaka garanti. Om du får ett föremål som inte är beskrivet kommer vi att återbetala 100% av inköpspriset plus eventuella fraktkostnader som du eventuellt har uppburit.

Returpolicy

1. Du kan returnera artiklar inom 7 dagar efter köp

De måste returneras med sin ursprungliga förpackning. När du returnerar artiklar rekommenderas du starkt att få bevis på att du skickar in. Vi kan inte acceptera ansvar för paket som förlorats i transit.

2. Alla beställda föremål är rätt artiklar du väljer här

Vi lovar dig om rätt orderpaket. Så om du returnerar rätt artiklar för återbetalning: alla återbetalade föremål är föremål för viss återbetalningsavgift. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

3. Vi täcker inte fraktkostnaden för avkastning eller utbyte

Du är inte ansvarig för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för förlorade leveranser.

4. En snabb återbetalning av priset på varorna kommer att utfärdas när all information som avses ovan har mottagits.

Kreditkortet som används för det ursprungliga köpet krediteras med ursprungspriset. Medan du faktiskt får återbetala 95% av det ursprungliga priset eftersom de andra 5% kommer att debiteras av banken. Återbetalningen kommer att skickas till ditt kreditkorts konto inom 5-10 dagar efter att vi fått avkastningen. Om det finns några problem med ditt bidrag, kommer en medlem av vår kundvårdspersonal att kontakta dig.

5. Vänligen kontakta oss med ditt Order ID för att få hjälp

Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick. Används inte, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Utbytespolitik

Alla våra produkter omfattas av 15-dagars policy för utbyte.

Om du inser att du har gjort ett misstag och vill avbryta din beställning eller om du ska få ett föremål som du har beställt som är defekt, skadat eller inte vad du beställt, var god kontakta oss så snart som möjligt. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick. Används inte, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Obs:

Ordern kan inte vara möjlig att stoppas när produkterna har skickats. Om du vill återvända eller byta ut är du ansvarig för fraktkostnaden. Så var försiktig när du beställer och var säker på vilken artikel du vill köpa.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.nwexperience.se